ENG  |  SQ

 
 

Kolegji "PJETËR BUDI" - Studime Baçelor/Master

 

 

 

 

 

 

 

Karriera juaj fillon këtu

Programet studimore

 

 

 

 

 

 

 

 

"Mirësevini në Kolegjin tonë, aty ku TI je misioni"

 

 

Kushtet e regjistrimit

Programet Studimore

Informata akademike

Pse "Pjetër Budi"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studentët vijnë në Pjeter Budi për të marrë një arsim rigoroz. Mësimdhënia është fokusi kryesor në Pjetër Budi.

 

Studentët e ri

Kushtet e regjistrimit

Programet studimore

Informata akademike

Pse "Pjetër Budi"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studentët aktualë të Kolegjit Pjetër Budi do të mund të gjejnë oraret e ligjëratave dhe konsultimeve. Gjithashtu, studentët kanë qasje në datat e kollokuiumeve dhe provimeve.

 

                                                                                                                                              Orari i Ligjëratave 

                                                                                                                                              Orari i Konsultimeve

                                                                                                                                              Orari i Kollokiumeve  

                                                                                                                                              Orari i Provimeve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filloni ditën tuaj në kolegjin tonë,  atëherë  ju mund të ndjeni se çfarë do të thotë të jesh student.

 

 

Aktivitetet studentore

Revista Studenti

Shpallje

Tjera

 

 

 
 
 
 
 
 
Email:
Subjekti:
Mesazhi:

Cilat janë problemet kryesore të rinisë në Kosovë?

Papunësia - 72.7%
Edukimi - 13.6%
Lëvizja e lirë - 13.6%

Totali i votave: 22
Votimi per kete sondazh perfundoje on: 21 Dec 2016 - 16:40